Neox Marketing Logo

Waar innovatie impact ontmoet

Met een aanwezigheid in Europa, Canada en de VS strekken onze digitale marketingdiensten zich uit over verschillende grenzen, waarbij we uitmuntendheid op wereldwijde schaal leveren.

Onze aanpak

Ons team van branding strategen zal analyseren hoe u zich online presenteert en hoe u de bestaande merkpersona kunt gebruiken om uw verkoop te laten groeien.

We willen weten wat uw bedrijf uniek maakt, zodat we een authentiek merk kunnen opbouwen dat echt weerspiegelt wie u bent en waarvoor u staat.

We volgen altijd de nieuwste trends en hanteren de hoogste normen in de digitale marketingindustrie om ervoor te zorgen dat uw merk opvalt met een menselijke en wenselijke kant die het publiek aanspreekt.

Van emotionele betrokkenheidsmethoden tot verfijnde technische kracht, we zorgen ervoor dat jouw merk alles belichaamt.

Bureau expertise

Wij zijn een full-service digitaal bureau met uitgebreide ervaring in branding, webdesign, SEO, social media marketing en meer. Kortom, alles wat u nodig heeft voor digitaal succes.

We hebben een voortdurend evoluerende reeks essentiële normen en waarden die we mixen en verbeteren tot een op maat gemaakte oplossing voor onze klanten en hun merken.

Strategie

Expertise Onze diensten

We begrijpen jouw merk en wat je wilt bereiken, we kunnen je precies brengen waar je wilt zijn.

Onze cases

Klanten

We worden vertrouwd door onze geweldige klanten

Reviews

We horen graag wat ze zeggen over onze diensten

“Ik gebruik hun diensten al geruime tijd en ik moet zeggen dat ze ervoor zorgen dat we altijd een stap voor zijn. Altijd professioneel en erg behulpzaam. Zou het iedereen aanraden die hun aanwezigheid op het internet wil vergroten.”

Luke B.
from Amazing Voice

“Ik kan zeggen dat Neox Marketing enkele van de meest professionele medewerkers in de branche heeft. Hun inspanningen om de verkoop te verhogen via betrokkenheid van sociale media en optimalisatie van websites zijn uitstekend. We hebben een sterkere internetaanwezigheid dankzij hun uitstekende optimalisatietechnieken.”

Jeff J.
from Evermore Sound

“Neox Marketing heeft geweldig werk geleverd voor onze SEO. Met hun robuuste tool voor het volgen van trefwoorden en het optimaliseren van resultaten, hebben ze onze zakelijke omgeving getransformeerd en ons tot het bedrijf gemaakt om te verslaan onder onze concurrenten.”

Joe T.
from

“Ik heb het nooit genoeg gewaardeerd hoe effectief betaalde sociale media waren met betrekking tot het creëren van merkbekendheid, totdat ik samen begon te werken met Neox marketing. We kijken uit naar nog vele jaren samenwerking met jullie.”

Margaret E.
from

“We zijn er trots op dat we nu een boost ervaren in de organische zoekwoordrangschikking en dat het verkeer naar onze website fenomenaal is geweest. Samenwerken met uw team is een slimme zakelijke beslissing geweest.”

Gilles B.
from

“We wilden een website bouwen, dus we hebben Neox-marketing gevraagd om het voor ons te doen. De uitkomst overtrof onze stoutste verwachtingen. De interface en het ontwerp waren perfect. Ik ben zo trots op het werk dat ze doen en zou niet aarzelen om ze aan een vriend aan te bevelen.”

Chantal L.
from

“Duizendmaal dank aan Mikayla voor haar luisteren en de snelle service! Wat gezegd van het resultaat van onze website, gewoon WOW. Ik raad haar bedrijf ten zeerste aan!!!”

Piscine Larose
from